GSM подслушване с мини подслушвател

0

Етикети: , ,


Това е един много малък бръмбар за GSM подслушване с много функции, които може да са ви от изключително голяма помощ при вашето разследване. Имате възможност да го ползвате като стандартен GSM подслушвател - набирате номера на поставената в него SIM карта и слушате. Можете чрез изпращане на SMS да активирате и спирате гласова функция - той Ви набира, когато около него се появи някакъв шум.

А може и да го ползвате като обикновен мобилен телефон. Бръмбара за GSM подслушване има и два бутона, които можете да настроите да избират по един мобилен телефон. След избиране на номера можете да водите нормален телефонен разговор. Освен това има и SOS бутон, който може да ползвате да изпратите бърз смс към избран номер при нужда. Текстът на смс-а е HELP и звъни на зададените два номера. Тези функции превръщат този подслушвател в надеждна връзка, контрол и защита за вашите деца или възрастни роднини.

Макар да е така малък, този бръмбар за GSM подслушване притежава над 48 часа време за изчакване и над 1 час време за разговор.

GSM подслушване на мрежата с устройство, притежаващо гласов контрол

0

Етикети: ,

Ако ви трябва да направите малко GSM подслушване, качествено, за да разберете нечии тайни, то едно много добро устройство за подслушване е това, което работи с гласов контрол. То използва GSM мрежата на мобилните оператори и с него можете да подслушвате помещението, в което е поставен.

Това устройство за GSM подслушване има много чувствителен микрофон, който ясно улавя всякакви звуци в радиус от около 5 метра. Когато активирате гласовия контрол на подслушвателя той автоматично се трансформира в чудесна мини алармена система.

Само го поставяте в охраняемото помещение и когато звуците около него започнат да надвишават 45 децибела устройството ще набере Вашия номер. Включването и изключването на гласовия контрол става с изпращане на кратко съобщение (SMS) до СИМ картата, поставена в устройството. Устройството за GSM подслушване има вградена презареждаема литиево-йонна батерия, която позволява устройството да остане от 5 до 10 дни в режим на очакване.
Размери: 43х32х14 мм.

Бръмбар за подслушване на телефонна линия + приемник

0

Етикети: ,


За да подслушате телефонната линия на някой, трябва първо да имате достъп до телефона му. Така че в непозната къща няма да стане. Ето защо, ако например искате да подслушате собствени си телефон, може просто да прекъснете единия кабел на телефонната линия, включвате един малък подслушвател за стационарен телефон и вече имате възможност да слушате всички разговори, водени по стационарния телефон. Няма да имате нужда от никакви батерии, тъй като самото устройство се захранва директно от телефонната линия. А това позволява безкрайно дълга работа и подслушване на разговори.  

Със специалния приемник в обхвата 400 MHz можете да зададете точната честота, така че да получите максимално чист звук. Честотата е фиксирана, предварително зададена и е изписана върху устройството.

Благодарение на голямата сила на излъчване имате възможност да подслушвате на разстояние до 200 м дори и при наличието на прегради. Приемника работи с презареждаема литиево-йонна батерия от 7.2V. Има предварително зададени 30 канала за бърза настройка, както и финна настройка със стъпка 50 kHz.

Телефонен аудио бръмбар + приемник за gsm подслушване

0

Етикети: ,


Това е бръмбар, който може да ви помогне да подслушате стационарния телефона на някой провинил се пред вас или пък да ви даде идея как да си направите gsm подслушване. Той е прикрит умело в разклонител за телефон, и така ви позволява да да подслушвате телефонните разговори, водени от стационарен телефон. Включете между линията и телефона и вече можете да слушате.

Заради това, че се захранва директно от телефонната линия, този бръмбар за подслушване или
gsm подслушване, може да се ползва на практика безгранично.


Устройството излъчва на честота 400 MHz (точната честота вижте на лепенката) и след като я настроите на приемника можете да получите кристално чист звук на около 150-200 м. разстояние.

Надеждни шпионски джаджи за gsm подслушване и защита на дома

0

Етикети: ,


В следващите редове, кратко и сбито, ви предлагаме да се запознаете с най-надеждните шпионски устройства, които може да ползвате да защитите дома си или пък да направите ваше разследване, като например gsm подслушване.

Скрити камери: Скритите камери са малки записващи устройства, които успешно записват аудио-видео файлове, и които най-важното са инсталирани в ежедневни вещи или пък са във вид на малки черни кутии, които по нищо не личат да са камери. За дома или офиса скрита камера във вид на аларма за пушек или лампичка, ще свършат чудесна работа. Тъй като записват и аудио, те могат да се ползват и за подслушване, е не за gsm подслушване, но все пак може да чуете и нечий разговор, освен да ги видите.

Заглушители: Съвсем естествено е, след като вие сте се сдобили с устройства за защита, то и престъпниците да разчитат на техниката, за да ви окрадат пък. Ето защо може да им противостоите, като ползвате заглушители, които работят на всички съществуващи радио честоти и така заглушават устройства, като мобилни телефони, Wi-Fi, радио и др., които биха помогнали на крадците да ви проследят до дома или да подслушат, ако например близък човек ви е инсталирал софтуер за gsm подслушване и така се надява да разбере кога няма да сте у дома, например.

Камери за нощно виждане: Тези устройства за видеонаблюдение използват инфрачервени светлини, за да направят нужните фотографии или да заснемат видео, като за целта нямат нужда от много или почти никаква светлина, за разлика от обикновените камери.