GSM подслушване и подслушвател за стационарни телефони

0

Етикети: ,


Можете да използвате това устройство като телефонен секретар и едновременно с това да записвате провежданите телефонни разговори. След като веднъж тези разговори са записани можете да ги прослушвате както от картата памет (microSD), така и от разстояние през мобилен или стационарен телефон. В случая няма да може да осъществите gsm подслушване, но все пак може да научите много тайни, даже и обекта на вашите разследвания да си седи у дома.

Ако разполагате с две такива устройства можете от разстояние да копирате записите от едното на другото. Устройството позволява да зададете само определени номера, които то да записва и така да пестите паметта. Подслушвателят има и функция, която позволява при запълване на паметта да се презаписват най-старите записи.

Устройството може и да се използва като обикновен телефонен секретар, на който да запишете съобщение и да записвате обажданията, ако никой не вдигне телефона. Има дистанционно управление, с което можете да контролирате и задавате основните функции на подслушвателя.

С предоставения в инсталационния диск софтуер можете да защитите записите си с парола, както и да настроите работата на подслушвателя. Устройството е с презареждаема литиево-йонна батерия, с капацитет 1200 mAh, която му позволява около 10 часа работа. Имайте предвид, че преди първото използване трябва да го заредите поне 8 часа.

Чуйте какви ви мислят с gsm подслушване

0

Етикети:


За ви бъде всичко ясно и да не се чувствате така сякаш някой постоянно ви плете интриги, ви предлагаме да се снабдите с устройство, или по-точно софтуер, който осъществява gsm подслушване.
Така, ако ви се струва, че приятелка или пък гаджето нещо не са много искрени с вас, ще може да разберете истината веднъж завинаги. И то без да трябва да следите всеки един от тях, да внимавате къде ходите или какво казвате. Всичко, което ще трябва да направите е да инсталирате този софтуер за gsm подслушване на телефона на човека, който искате да чувате и после ще го активирате.
Хубавото е, че при активацията не се разбира от отсрещната страна какво става, така на практика няма как да ви хванат. А вие ще може да чувате всичко, което се случва около и по телефона. Дори, ако подслушвате през мобилен телефон, имате възможността да влезете в адресната книга на подслушвания телефон или да прочетете получените текстови съобщения.
Дискретно и тайно. Точно като един истински детектив, който е на мисия, в този случай за gsm подслушване на гаджето.

GSM подслушване за да няма скрито покрито

0

Етикети: ,


За да бъде винаги една крачка пред другите понякога ви трябват не само умения и ум. Трябва и малко хитрост. В случая може да намерите начин да научавате всичко, което някой крие от вас, като ползвате устройство за gsm подслушване.
 
Или по-скоро софтуер за gsm подслушване, тъй като няма как да вградите физически бръмбар за подслушване в мобилния телефон на вашия обект за следене.
В този случай ще ви трябва само малко време насаме с телефона на човека, който искате да слушате. Ако е някой близък това няма да е особено голям проблем, тъй като едва ли близките ви си ходят в тоалетната с телефоните. Но ако е някой колега или не толкова близък човек ще трябва да измислите как да отвлечете вниманието му. 

След като сте инсталирали софтуера /което става много лесно и е обяснено подробно в упътването или в сайтовете за продажба на шпионска техника/, ще трябва да го активирате. Това става с изпращането на смс с определено съдържание до номера, който ще подслушвате. Не се притеснявайте, при самото активиране човекът, на когото е подслушвания телефон няма как да разбере, че е станал обект на gsm подслушване, тъй като самият софтуер не кара телефона да вибрира, звъни или да се държи по странен начин. 

Идеалното решение за подслушване, никога не биха могли да ви хванат. След като софтуера е активиран, оттук нататък ви остава само да слушате. Имате възможност да чуете всеки един разговор, който се провежда по или около мобилния телефон. Дори може да получавате и съобщенията, които той получава или да влезете в адресната му книга.

GSM подслушване с подслушвател в универсален адаптер

0

Етикети: ,

Какво ли не измислят хората? Вече може да осъществявате gsm подслушване с такива предмети, за каквито не сте си и помисляли. Като например GSM послушвател в универсален адаптер. С него по всяко време във всяко едно помещение ще имате възможност да слушате разговорите.

С него не е нужно да се съобразявате с батерия и не трябва да го зареждате. Необходимо е само да го включите в контакта и ще имате връзка 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, и ефективно gsm подслушване.

Освен това голям плюс е че този универсален адаптер, освен за gsm подслушване, може да го ползвате и за обикновеното му предназначение, а именно -  да бъде включен във всеки един контакт по света, независимо от стандарта. За да бъде пълно прикритието можете да включите в него и някакъв електрически уред, например зарядно за мобилен телефон. Подслушвателят няма никаква индикация, когато работи и така никой няма да разбере, че помещението се подслушва.