Скрита камера и устройство за GSM подслушване

0

Етикети: , ,


Представете си, че искате да научите тайните на някой, колкото и нездраво да звучи. Понякога обаче просто се налага. Какво бихте направили? Едва ли бихте отишли да го попитате какво точно крие от вас. Тогава сигурно ще го следите? Шанса намалява лавинообразно да научите нещо съществено в този случай. А най-много да си съсипете нервната система. Бъдете умни и ползвайте нещо умно и хитро, хората са го измислили вместо вас – скрита камера и устройство за GSM подслушване.

И двете устройства са скрити толкова хитро в съвсем ежедневни предмети, че едва ли някой би се досетил какво им е истинското предназначение. По простата причина, че устройството за GSM подслушване прилича на съвсем обикновена черна кутия – безлична и без никакви отличителни знаци, а пък скритата камера, може да е „маскирана” в какво ли не – химикалка, очила, шапка, аларма за кола, закачалка, компютърна мишка и др.

Има и микро и мини камери, за откриването, на които си трябва специално устройство, толкова са малки. Така че вместо да заничате през ключалките на вратите, да слагате всеки път чашата на стената, когато въпросният се прибира или пък да се опитвате да надничате през прозорците, просто подарете някоя нова вещ на човека, който искате да запишете и оставете някъде на място хем недостъпно, хем пък достатъчно от него да се запише всеки един разговор, и оставете там едно устройство за GSM подслушване. То може и да се активира, когато някой заговори, така ще ви спести захранване за важните разговори.

За да го активирате ще ви трябва само една излишна сим карта, която не ползвате. Поставяте я в слота на устройството за GSM подслушване, след това само набирате номера й вече си имате активиран подслушвател. А сега, какво ще правите с така оборудваната си, достойна за Мата Хари, стая?