Въпроси относно устройство за GSM подслушване през GSM мрежата с гласов контрол

0

Етикети: , ,


Когато ни трябва по-специална техника е добре предварително да проучим доколко е качествена и дали може да се разчита, че би ни свършила работата, която искаме. Като например устройство за GSM подслушване. Ето няколко от най-често задаваните въпроси от клиенти за устройство за GSM подслушване през мобилната мрежа и с гласов контрол.

  1. Колко време може да издържи батерията на устройството при включена гласова активация? - Устройството не издава никакви звуци, нито при позвъняване, нито при SMS. Времето за работа зависи от това, колко често ще е в режим на слушане. Ако е тихо около него може да издържи 2-3 дни в режим на очакване.
  2. Може ли устройството за GSM подслушване да бъде винаги на зарядното устройство, за да пести ток и дали мога да го използвам дълго време по този начин? – Да, можете да го оставите така и няма никакъв проблем да се използва.
  3. Има ли възможност това устройство да работи, когато е включено в зарядното и дали може със същото това зарядно да се зарежда скрита камера? – Устройството работи, включено в своето зарядно, но нямате възможност да зареждате друго освен това устройство за GSM подслушване с неговото зарядно. Буксите на всяко едно устройство са различни.
  4. Изпращах два пъти смс, за да деактивирам гласовата активация, но все още звъни. Как да го изключа? - Преди да изпратите SMS го оставете на тихо място, изчакайте десетина минути и тогава го изпратете.
  5. Може ли да го използвам със сим карта на чужд мобилен оператор? - Няма ограничения. Можете да ползвате с различни оператори.

GSM подслушване с 3 микрофона

0

Етикети: , ,

Едно невероятно устройство, с помощта на което ще направите вашето уникално gsm подслушване. То е малко и практично, то има три микрофона и покритие в почти цялото помещение.

Работна честота 900, 1800 MHz
Снабден с 3 кондензаторни микрофона
Съвместим с всички GSM SIM карти
Обхват на микрофона в радиус от 10 до 14м.
Работна температура от -40 до +50 градуса
В режим на изчакване от 2 до 3 дни.
Размери 5,3 х 3,8 х 1,6 см.

Това е едно от най-чувствителните устройства за gsm подслушване в колекцията ни от подслушватели, което ползва мрежата на мобилните оператори, за да свърши зададената му работа. Определено ще останете доволни.

Лесно gsm подслушване

0

Етикети: , ,


Може ли да се направи ефективно gsm подслушване без да се налага да вземаме телефона на човека, който искаме да шпионираме и който ни притеснява от скоро със своето държание? Всъщност има едно нещо, по-скоро софтуер, който може да се инсталира на телефона, който искаме да слушаме. Този софтуер може да се закупи от всеки шпионски магазин също като останалите устройства в него за gsm подслушване и др.

Той дава възможност на всеки, който го е инсталирал на даден телефон да слуша всеки разговор, който в момента се провежда на него, да чете получените съобщения, а някои дори позволяват да ровите и в телефонният указател на човека, за да видите, ако чак толкова ви интересува какво си записва той и с кого говори. Сега, това е малко спорно доколко е правилно от морална гледна точка. 

Преди всичко, ако си намерите този софтуер и сте решили да го използвате за gsm подслушване, се запитайте дали на вас би ви било приятно някой да ви рови в телефона без ваше знание, да слуша личните ви разговори и да ви ограничава личната свобода? Все пак всеки има право на това, не сте ли съгласни? И ако прави нещо, което на вас не ви харесва, освен ако не сте обвързани с три деца, 10 години брак и обща къща, не е длъжен да ви казва.

Разбира се от друга страна стои въпроса и с честността. Нещата по принцип са много сложни, а човек понякога така се привързва, че не се усеща, кога любовта му е станала деспотично, задушаващо чувство, нямащо нищо общо с първоначалните пеперудени трепети.

GSM подслушване или изтриване на съобщения – прилики и разлики

0

Етикети: , , , ,

Когато искате да научите нечия тайна какво правите? Дали разговаряте с човека или просто подлагате ухо и чувате всичко, което става? Ползвате ли gsm подслушване? Ако да, то тогава знаете, че днес технологиите ви позволяват да използвате различни средства за това. Например може да подслушвате посредством обикновена сим карта цяло едно помещение. Всичко, което трябва да направите в този случай е просто да поставите сим картата в слота, предназначен за нея и да позвъните на номера й от друг телефон. Картата включва устройството за gsm подслушване и вие чувате директно и наживо всичко, което се случва в това помещение.
Има дори такива програми, които могат да ви позволят да прочетете всяко текстово съобщение, получено на даден телефон.

Ако обаче сте от другата страна на барикадата и искате да се защитите от нечии посегателства как да се защитите от gsm подслушване например и от ровене в личният ви телефон?
Има един по-нов начин, който обаче за жалост все още не е наличен в нашата страна. Ако например сте потребител на iPhone имате възможност да ползвате неговото тайно приложение, което след едно прочитане на получен от вас или друг смс, го изтрива. Така дори някой да ви хакне телефона, то той няма да може да ви прочете кореспонденцията, още повече, ако не е за неговите очи.

Малко е спорен въпроса с морала, но пък и е спорен въпроса дали е нормално да се рови в личните вещи като телефони и джобове, за да се разбере дали някой изневерява на някой.
Принципа на работа на този софтуер е много лесен. Когато искате да напишете нещо тайно на някой или да получите, просто правите въпросните настройки с този софтуер, и веднъж щом човекът отсреща прочете вашето съобщение, програмата ще го изтрие. Същото се отнася и ако някой ви прати на вас нещо тайно.