GSM подслушване с AGPS функция – основни положения

0

Етикети:

Едно качествено и много добро устройство, с AGPS функция, за GSM подслушване, която позволява да установите нечие местоположение и да чуете какво се случва там.

Ето какво съдържа то и как може да работите с неговите основни функции:

1 – Микрофон, 2 – Порт за USB кабел, 3 – Микрофон, 4 – SOS копче, 5 – Отвор за поставяне на връв, 6 – капак за сим картата.

 Промяна на езика: Имате възможност да въведете два оперативни езика, на това устройство за GSM подслушване и установяане на местоположението, на които да работите с менютата и да получавате съобщения – Китайски и Английски. LAG1 изпратено като смс сменя езика на Китайски и съответно LAG2 – на Английски.

 Употреба:  Това устройство използва мобилната мрежа и изпраща инструкции чрез смс на предпочитан телефон. За да работи трябва да се постави активна сим карта, която обаче не използвате в момента в устройството за GSM подслушване. 

 Включване: Поставете сим картата в специалния отвор за целта, в дясно, като при правилно поставена карта, синият индикатор ще започне да премигне един път. Това означава, че вашият тракер е включен. След трикратно примигване на светлината, значи че устройството е успяло да се свърже с мобилната мрежа и може да работите с него.

 Функция спешни повиквания номера:  Това устройство позволява да се въведат до пет номера за спешни случаи, които номера при активиране на SOS функцията получават съобщение или възможност да слушат от разстояние.

GSM подслушване с приемник и предавател

0

Етикети:

Комплект, който извършва качествено подслушване в дом, през телефон и gsm подслушване. Върши чудесна работа на всеки, който желае да научи истината или иска да извърши запис на всеки разговор с клиенти и др.

Със своя супер чувствителен микрофон, устройството може да запише всеки разговор лице в лице или пък да действа един вид като средство за, gsm подслушване тъй като ще запише и телефонен разговор или поне това, което казва човекът, намиращ се в подслушваното помещение. 

Устройството играе ролята и на приемник-предавател. Не на последното място е високочувствителния приемник с вграден високоговорител и възможност за включване на слушалки и външен аудио рекордер.

Работи на фиксирана честота в UHF обхвата. Предавателя работи с вградена презареждаема батерия, която има време за работа от около 15 часа. Приемникът работи с две AAA батерии които му позволяват до 24 часа работа. Разстоянието на което може да се използва е около 1000 м при пряка видимост или 300 - 400 м при наличие на прегради.