Аудио бръмбар за GSM подслушване

0

Етикети: , , ,

Това е един невероятен уред за GSM подслушване, който може да ви бъде от голяма полза, заради възможността му да запише всичко, което се случва около него или се провежда разговор по стационарния телефон.

Прикрива се умело в разклонител за телефон този подслушвател може да Ви позволи да подслушвате телефонните разговори, водени от стационарен телефон.

За да работи правилно, всичко, което трябва да направите е просто да го включите между линията и телефона, и вече ще можете да чувате всичко от провежданите разговори на този телефон.

Негов голям плюс е това, че няма нужда да се зарежда на определено време, тъй като се захранва директно от електрическата мрежа, тъй като се включва в контакта.

Устройството излъчва на честота 400 MHz (точната честота вижте на лепенката) и след като я настроите на приемника можете да получите кристално чист звук на около 150-200 м. разстояние.

Подслушване през най обикновен адаптер

0

Етикети: , , , ,

Това е един добре замаскиран подслушвател в съвсем обикновен адаптер, който дори и работи като такъв и спокойно може да го използвате да си заредите телефона, докато подслушва помещението, в което се намира например.

Няма батерия, която да зареждате на определен период от време, тъй като подслушвателят се включва директно в мрежата. Това го прави на практика вечен. Необходимо е само да го включите в контакта и ще имате връзка 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата.

Този универсален адаптер е напълно функциониращ и може да бъде включен във всеки един контакт по света, независимо от стандарта. За да бъде пълно прикритието можете да включите в него и някакъв електрически уред, например зарядно за мобилен телефон. Подслушвателят няма никаква индикация, когато работи и така никой няма да разбере, че помещението се подслушва.