Как да превърнем часовника у дома в средство за подслушване?

0

Етикети: , , ,

Различните средства за GSM подслушване са удобни, практични и ни вършат чудесна работа. Можем да ги поставим на всяко едно място в дома или офиса и после само да наберем номера на сим картата и да слушаме. Но знаете ли, че и сами можете да си направите един такъв уред, без да се налага да плащате за него? Не? Тогава ние ще ви покажем как най-лесно и без много усилия да се превърнете в шпионин, а вашият стенен часовник - в средство за GSM подслушване. Или стационарно.


Средство за GSМ подслушване и алармена система

0

Етикети: , , ,

За да получите точна информация за това какво се случва във ваше отсъствие и с кого преди всичко, може да се възползвате от функциите на този многофункционален уред за GSM подслушване. Освен главната си характеристика, той се превръща в надеждна алармена система, която ви предупреждава, ако някой се опита да проникне в дома ви без разрешение.

Има два датчика, които позволяват да бъдат контролирани като му се изпрати смс. Гласовия сензор, който е вашият най-добър съюзник срещу негативното влияние, ще набере номера Ви или ще Ви изпрати SMS, когато звука около него надвиши 65 dB.

Същото ще се случи и когато по някаква причина магнитния датчик се отдели от тялото на подслушвателя. Можете да поставите двете части - магнит и подслушвател на касата и на вратата и когато те се раздалечат при нейното отваряне, устройството ще сигнализира.

GSM подслушване с устройство с PIR датчик

0

Етикети: , , , ,

Една изключителна мини система за GSM подслушване, която успешно може да се използва и като алармена система, когато в даден обхват навлезе субект или има някакво каквото и да е движение.

Благодарение на своя високочувствителен PIR датчик и малките си размери, това устройство е идеалното за всяко помещение и всяко проучване.

Принципа на детектора на това устройство за GSM подслушване е, че в неговият периметър се появява движение и незабавно подслушвателя набира номера, който предварително сте му задали.

Освен, че ще Ви алармира за движение той ще Ви позволи и да чувате какво се случва около него, кои са нарушителите и за какво разговарят в момената.

PIR датчика може да се изключва и тогава може да се използва само като GSM подслушвател - набирате номера на SIM картата и слушате.

Детектор открива уреди за GSM подслушване и още нещо

0

Етикети: , , ,

Невероятен детектор, който ще открие всякакви уреди, работещи на честотите на мобилните оператори за страната, в това число и устройства за GSM подслушване.

Открива наличните устройства, работещи на стандартните честоти - GSM, DCS, CDMA и 3G. Всеки един от обхватите има плавно регулиране на чувствителността с помощта на потенциометър.

При откриване на активност на някой от честотните обхвати се задейства мощна звукова и светлинна аларма.

Практичен комплект за gsm подслушване с приемник

0

Етикети: , ,

Това е един практичен комплект, който ви дава невероятната и напълна реална възможност да подслушате всеки разговор в диапазон повече от 500 метра около него. Получате кристално ясен звук. Но не само може да слушате какво точно кроят зад гърба ви с този комплект, а и да ги запишете. И макар да не е точно за GSM подслушване, това е един много практичен и дискретен уред.

Стартирането на записа става с натискането само на едно копче. В приемника може да сложите карта памет в специалния слот, но с капацитет не повече от 2GB. Но не си мислете, че това е малко, защото с една такава карта ще успеете д съхраните до 100 часа записи.

Аудиото бива записвано във WAV формат с 44 kbps честота на звука. За провеждане на дискретно подслушване имате включени в комплекта стерео слушалки.

GSM подслушване и не само с един практичен уред с mp3 плейър

0

Етикети: ,

Невероятно средство за GSM подслушване, както и за дистанционно такова. Предава кристално ясен звук и то на доста голямо разстояние - повече от 500 метра. Приемника, който записва звука и който всъщност ви го предава, е достатъчно малък, лек и компактен, за да може да си го носите в джоба. Притежава и жакове за слушалки, които са включени в комплекта и които са с ергономични гумени накрайници, а управлението е изключително лесно.

Това е уред за GSM подслушване, който работи с натискането на само един бутон, като можете веднага да запишете подслушвания разговор, който чувате на включената в комплекта microSD карта с капацитет 2 GB.

Файлът, който ще получите ще дойде при вас във WAV формат, като честотата му е 128 kbps и с приблизителна големина 1 MB за минута. Веднага след спирането на записа можете да го прослушате или да върнете предишните файлове. Отново само едно натискане на бутона превръща подслушвателя в MP3 плеър.

След превключването на режима можете да пускате, спирате на пауза или да превключвате предварително записаните на картата MP3 записи. Приемника и предавателя имат вградени акумулаторни батерии, които можете да зареждате с включения в комплекта адаптер.