GSM подслушване в една обикновена батерия от телефон

0

Етикети: ,

Ако искате винаги да сте наясно с това, което прави даден човек или пък говори, който е част от вашето обкръжение, и имате съмнения, че намеренията му не са много почтени, тогава може да сте сигурни, че един уред за GSM подслушване ще ви бъде от полза, съпътстващ ви във всяко едно начинание. И във всяко подозрение.

Мобилните телефони са толкова навлезли в нашия живот, че една батерия за мобилен телефон, поставена някъде, няма да събуди никакво подозрение.

За да успеете да чуете какво се случва, батерията подслушвател използва мобилните мрежи, които днес почти няма човек, от чиито възможности да се е възползвал. За да работите с това устройство, трябва само да поставите СИМ карта в "батерията", да наберете номера и можете да послушвате всичко, което се говори около устройството.

Подслушвателят работи с картите на всички мобилни оператори.

GSM подслушване с бръмбар

0

Етикети: , ,

Идеалното средство за GSM подслушване, което можете да използвате във всеки един момент и на всяко едно място. С него ще може да организирате пряко подслушване на телефонна линия.

Той се намира прикрит умело в разклонител за телефон, което му дава предимство да слушате разговорите от всеки стационарен телефон.

Включете между линията и телефона и вече можете да слушате. Бръмбарът не се нуждае от допълнително захранване, защото се захранва директно от телефонната линия. Това Ви дава възможност за неограничено по време подслушване.

Устройството излъчва на честота 400 MHz (точната честота вижте на лепенката) и след като я настроите на приемника можете да получите кристално чист звук на около 150-200 м. разстояние.