GSM подслушване за да няма скрито покрито

Етикети: ,


За да бъде винаги една крачка пред другите понякога ви трябват не само умения и ум. Трябва и малко хитрост. В случая може да намерите начин да научавате всичко, което някой крие от вас, като ползвате устройство за gsm подслушване.
 
Или по-скоро софтуер за gsm подслушване, тъй като няма как да вградите физически бръмбар за подслушване в мобилния телефон на вашия обект за следене.
В този случай ще ви трябва само малко време насаме с телефона на човека, който искате да слушате. Ако е някой близък това няма да е особено голям проблем, тъй като едва ли близките ви си ходят в тоалетната с телефоните. Но ако е някой колега или не толкова близък човек ще трябва да измислите как да отвлечете вниманието му. 

След като сте инсталирали софтуера /което става много лесно и е обяснено подробно в упътването или в сайтовете за продажба на шпионска техника/, ще трябва да го активирате. Това става с изпращането на смс с определено съдържание до номера, който ще подслушвате. Не се притеснявайте, при самото активиране човекът, на когото е подслушвания телефон няма как да разбере, че е станал обект на gsm подслушване, тъй като самият софтуер не кара телефона да вибрира, звъни или да се държи по странен начин. 

Идеалното решение за подслушване, никога не биха могли да ви хванат. След като софтуера е активиран, оттук нататък ви остава само да слушате. Имате възможност да чуете всеки един разговор, който се провежда по или около мобилния телефон. Дори може да получавате и съобщенията, които той получава или да влезете в адресната му книга.

Comments (0)

Публикуване на коментар