Открийте дали някой не си играе на детектив и не ви прави gsm подслушване

Етикети: ,


В някой случай всеки човек е имал чувството, че някой го следи, не е ли така? Не ви ли се е струвало, че постоянно някой ви върви по петите, че някой ви слуша и че едва ли не всеки знае вашите разговори и тайни? Е, разбира се това може да е само част от вашата параноична природа, но ако все пак имате основателни съмнения, то може спокойно да направите една проверка, за да сте по-сигурни, че си въобразявате. Или че сте прави.

За целта ще ви трябва един детектор за устройства за gsm подслушване. Такъв детектор може да си закупите от всеки шпионски магазин в интернет. Те се продават свободно и никой няма да ви направи проблем.

Работата с такъв вид устройства е много лесна. Повечето не се ползват само за разкриване на някой шпионин, правещ gsm подслушване. Те могат да откриват и скрити камери, безжични и wireless устройства и др. Засичат сигнали от типа RF сигнал с честота от 1MHz до 6.5GHz. включително GSM , WIFI, FM, VHF, UHF, 900/1200/2400 wireless аудио и видео сигнали.

Всичко, което трябва да направите, за да можете да работите с едно такова устройство за засичане на wireless, скрити камери и устройство за gsm подслушване, е да ползвате яркия червен светодиод, който е и вграден, и който ще ви позволи по-добре да определите дестинацията на даденото електронно устройство. Имат и 2 режима на сигнализиране при откриване на RF сигнал - звуков и вибрация. Може да използвате и слушалки.
Размерите им са малки, повечето могат да се носят и в джоб, използват се лесно и разполагат с вградена батерия, която се и презарежда, за повече време за работа.

Comments (0)

Публикуване на коментар