Чуйте всичко през стената не само с GSM подслушване

Етикети: , , , , ,

Търсите нещо надеждно, което да ви помогне в процеса на вашето разследване, което обаче се провежда зад съседната стена? И няма как да поставите уред за GSM подслушване, няма как да сложите бръмбар или друг вид микрофон?

Тогава ви предлагаме ето този уред, който върши чудесна работа като подслушвателно устройство, и който уред е напълно незабележим. Напълно невидим може да се каже. Той премахва всички прегради между вас и обекта или обектите, на вашето проучване.

С негова помощ можете да слушате, а ако разполагате с рекордер ще можете и да записвате разговорите директно през стената. Без значение дали стената е тухлена, бетонна, гипсо-картон или друга Вие ще можете кристално ясно да чувате какво се случва от другата страна.

За да бъде качеството на звука още по-голямо, в комплекта ще намерите и специални слушалки, които ви дават гаранции, че всичко, което ще се каже от другата страна ще се чуе при вас ясно и разбрано.

Устройството разполага с литиево-йонна батерия, която позволява над 50 часа работа с едно зареждане. Има четири нива на чувствителност и потенциометър за регулиране на звука. Всички аксесоари на подслушвателя са подредени в удобно метално куфарче.

Comments (0)

Публикуване на коментар