GSM подслушване и не само с един практичен уред с mp3 плейър

Етикети: ,

Невероятно средство за GSM подслушване, както и за дистанционно такова. Предава кристално ясен звук и то на доста голямо разстояние - повече от 500 метра. Приемника, който записва звука и който всъщност ви го предава, е достатъчно малък, лек и компактен, за да може да си го носите в джоба. Притежава и жакове за слушалки, които са включени в комплекта и които са с ергономични гумени накрайници, а управлението е изключително лесно.

Това е уред за GSM подслушване, който работи с натискането на само един бутон, като можете веднага да запишете подслушвания разговор, който чувате на включената в комплекта microSD карта с капацитет 2 GB.

Файлът, който ще получите ще дойде при вас във WAV формат, като честотата му е 128 kbps и с приблизителна големина 1 MB за минута. Веднага след спирането на записа можете да го прослушате или да върнете предишните файлове. Отново само едно натискане на бутона превръща подслушвателя в MP3 плеър.

След превключването на режима можете да пускате, спирате на пауза или да превключвате предварително записаните на картата MP3 записи. Приемника и предавателя имат вградени акумулаторни батерии, които можете да зареждате с включения в комплекта адаптер.

Comments (0)

Публикуване на коментар