Етикети: , ,

Невероятен подслушвател, който притежава вграден PIR датчик, превръщащ цялото устройство в мини алармена система. Благодарение на своите изключително малки размери, устройството ще остане незабелязано във всяко помещение, в което бъде поставено. Заради вградения си датчик за движение, подслушвателя може да ви предаде точен час и време, когато в обхвата му се появи някой. Това става като на предварително зададен номер се изпраща смс или направо се само се призвънява. Ако вдигнете ще можете да чуете какво се случва на мястото, където се намира подслушвателя.

PIR датчика може да се изключва и тогава може да се използва само като GSM подслушвател - набирате номера на SIM картата и слушате.

1. Функция аларма посредством вградения безжичен обемен датчик. Когато някой се доближи на по-малко от 5 метра до устройството, то ще изпрати алармен сигнал до главния зададен телефон. Лесна настройка без необходимост от помощта на техник. - При поставяне на необходимата височина, устройството може да засече движещ се обект на 120 градуса наляво и надясно до 5 метра.

2. Функция подслушвател: При набиране на устройството то вдигне и чувате ясно какво се случва около него. Можете да управлявате устройството дистанционно чрез изпращане на SMS команди. - При изпращане на команда с текст "0000" устройството ще се изгаси - При изпращане на команда с текст " 1111" устройството ще се активира отново - При изпращане на команда с текст "999" , когато устройството засече движение веднага ще прозвъни предварително зададения телефонен номер.

Comments (0)

Публикуване на коментар