Заглушител в помещение, където може да се прави gsm подслушване

Етикети: , ,


Когато ни тресне параноята започваме да си въобразяваме какво ли не. Че ни следят и подслушват, зад всеки ъгъл дебне човек, че половинката постоянно ни изневерява или че ненадейно ще ни падне тухла на главата и ще се пренесем набързо при Свети Петър. И какво ли още не. Човека е същество с богата въображение и освен неизброимите произведения на изкуството, книгите, които обичаме и др., често си измисля по един мъничък ад, специално само за него.

Едно такова устройство, което може да свърши чудесна работа на всеки параноик, който смята, че му е направено gsm подслушване е този универсален заглушител.  Той е мощен и пречи на работата на всички стандартни и известни мрежи и честоти, които използват мобилните оператори на територията на страната. Освен това заглушава и
GPS устройствата и да разстройва работата на устройствата (безжични камери, рутери и т.н), работещи на 2.4 GHz.

Така например, ако в една стая или работно помещение някъде има поставено устройство за gsm подслушване, влизайки в съприкосновение с него, ще му попречи да изпраща сигнали и да записва разговори. А и ще попречи на нормалната работа на телефоните, но пък това е риска да имате защита от този тип.

Всеки един от наличните пет обхвата на устройството за GSM заглушаване си разполага със своя собствена антена за излъчване, а с помощта на мини ключетата можете да включвате и изключвате желаната честота. Заглушителят има диоди, които показват работещите честоти.

Освен това обаче, устройството е ценен помощник в работата на всяка една компания, библиотека, музей, кино и др. помещения, в които е са забранени по някаква причина телефонните разговори.

Характеристики:

Честоти -
860-970MHz(CDMA/GSM),
1805-1930MHz(DCS/PHS),
2110-2170MHz(3G),
1500-1600MHz(GPS),
2400-2500MHZ( WIFI)

Радиус на действие - до 20 м. (в зависимост от силата на излъчване на оператора)
Размери - 160×56×22 мм
Тегло - 180 г.
Вградена презареждаема литиево-йонна батерия
В комплекта - адаптер за зареждане и зарядно за кола.

Comments (0)

Публикуване на коментар