Детектор за GSM подслушване? Да, има и такова

Етикети: ,


Някои хора определено си нямат работа. И понякога по тази причина може да станете жертва на GSM подслушване. Под този термин имам предвид някой да постави подслушвател във вашия дом, който да ползва сим карта и да записва всеки ваш разговор. И понякога той може да е поставен от човек, от който не сте го и очаквали. Както можете да направите? Имате няколко варианта – постоянно да проверявате, да си скъсате нервите да се карате с всички заподозрени или просто да си сложите един детектор за подслушване, който ще ви отърве от всичките ви грижи.

И което е по-важно освен за устройства за GSM подслушване, той е подходящ и за други скрити работи – камери, микрофони и др.

Този вид устройства работят изключително ефективно и с тях се борави много лесно – само трябва да нагласите честотата, на която смятате, че може да ви слушат или пък ако е за камери, на която ви записват, и включвате детектора да сканира района. Веднъж засякъл вълните, той започва да сигнализира и така ще можете да откриете устройството за GSM подслушване или пък скритата камера, която някой е поставил, за да ви прави изобличаващи снимки и/или клипове.

Comments (0)

Публикуване на коментар