GSM подслушване – как да го правим умно

Етикети: ,


Когато нервите са пред скъсване, заради нечии поредни игрички на някой, вероятно ви идва да се метнете от някъде. А истината е, че за да не се стига до ексцесии, съвсем спокойно може да направите едно GSM подслушване и да си решите всичките проблеми. Да, де не всичките, но поне нервите ви ще са запазени. И няма да се ядосвате. Много.

Та как да направим такова GSM подслушване? В интерес на истината не е чак толкова сложно, колкото може да ви звучи. Има специален софтуер, който трябва само да инсталирате на телефона на провинилия се човек – приятел, половинка или дори детето. По-добре би било, ако човека е близък тъй като за няколко минути ще ви трябва неговият телефон, за да инсталирате приложението.

След като сте го направили ще трябва да го активирате дистанционно, за да не се усети подслушваният от вас. Просто набирате номера на сим картата на подслушваният телефон или пък един специален номер, който ще ви дадат от магазина, продали ви този софтуер за GSM подслушване. Но не се притеснявайте, човека, който подслушвате няма и да разбере че има такъв софтуер, защото при активацията няма никакви следи, че някой го подслушва. Може просто да получи смс от онези безсмислените смс-и с реклами, и това е. Сега вече си имате един вграден шпионин.

Comments (0)

Публикуване на коментар