GSM подслушване чува всичко

Етикети: ,


Понякога се налага да направим едно малко проучване в името на мира вкъщи. Ако например сме от онези персони, които си умираме от ревност всеки път щом половинката погледне друга жена или съответно мъж, то вероятно се е случвало да усещаме, сякаш той или тя си имат някой друг? Е, тогава какво правите? Вдигате скандали? Чупите чинии? И накрая се оказва, че няма поводи за ревност и трябва да се разделите, защото доста сте обидили човека до вас.

За да избегнете един такъв сценарий, има и друг начин да се убедите или пък да отхвърлите съмненията си. Например може да използвате различните средства за GSM подслушване.

То най-общо се прави с подходящ софтуер, който се инсталира за няколко минути. Но ако нямате достъп до телефона на половинката, тогава ще ви дам друг съвет – вместо GSM подслушване може да направите обикновен вид подслушване – в стаята или по стационарния телефон. И за двете вече се продават средства в интернет на доста прилични цени и с доста лесно действия.

Например устройството, с което ще подслушате стаята представлява една малка, правоъгълна кутийка, в която слагате сим карта и я набирате от друг телефон. Тя ви предава всичко, което се чува в това помещение.

Comments (0)

Публикуване на коментар