GSM подслушване и подслушвател през стена – за да чувате всичко

Етикети: ,


Когато искате да чуете какво се случва в съседната стая, от която вие се намирате, може да направите две неща – или да допрете ухо до ключалката или да си поръчате устройство за GSM подслушване. Второто може да се сложи във въпросното помещение. Но ако не искате да имам каквато и да е било следа от подслушвател в стаята, то може да ползвате друг вид от тези устройства. Вместо малка, черна кутийка за GSM подслушване, може да ползвате ето този подслушвател за през стена.

Това е уредът, пред който падат всички прегради. Защото той ви предава всеки един разговор кристално чисто, все едно сте там и вие самите. С негова помощ можете да слушате, а ако разполагате с рекордер ще можете и да записвате разговорите директно през стената.

И тук няма никакво значение какъв е точно материала на стената – бетон, тухла, гипсо-картон и др., защото уреда има свръхчувствителен микрофон, който улавя всяко трептене, а с това и всеки звук и разговор.

За още по-голямо качество на звука разполагате и със специални слушалки, които гарантират, че всичко от казаното от другата страна ще бъде разбрано.
Устройството разполага с литиево-йонна батерия, която позволява над 50 часа работа с едно зареждане.

Има четири нива на чувствителност и потенциометър за регулиране на звука.
Всички аксесоари на подслушвателя са подредени в удобно метално куфарче.

Comments (0)

Публикуване на коментар