Миниатюрен подслушвател за GSM подслушване

Етикети: ,


Чуйте всичко, което се случва в дадено помещение с този малък подслушвател, приличащ на обикновена кутия. Но пък правещ невероятно GSM подслушване. Това е „бръмбар”, който разполага с много функции. Можете да го ползвате като стандартен GSM подслушвател - набирате номера на поставената в него SIM карта и слушате.

Освен това обаче, посредством изпращане на SMS може да активирате и деактивирате гласова функция - той Ви набира, когато около него се появи някакъв шум.

Друга негова много важна функция освен GSM подслушване, е че може да го ползвате и като мобилен телефон.
Устройството разполага и с два бутона, които можете да настроите да избират по един мобилен телефон. След избиране на номера можете да водите нормален телефонен разговор.

Има и SOS бутон, който при натискане изпраща SMS с текст HELP и звъни на зададените два номера. Тези функции превръщат този подслушвател в надеждна връзка, контрол и защита за вашите деца или възрастни роднини.

Въпреки малките си размери, този "бръмбар" има над 48 часа време за изчакване и над 1 час време за разговор. Когато напрежението на батерията му падне под 10% ще получите предупредителен SMS. Отново чрез изпращане на SMS можете по всяко време да получите информация за заряда на батерията.



SMS команди:

- HM1088****** - задава контакт N1
- HM2088****** - задава контакт N2
- JY – превключва в режим на подслушване
- GDM1 – активира гласов контрол
- GDM2 – спира гласов контрол
- MT – връща първоначалното състояние (работи като телефон)
- GDM3 – връща информация за заряда на батерията в %

Comments (0)

Публикуване на коментар