Въпроси относно устройство за GSM подслушване през GSM мрежата с гласов контрол

Етикети: , ,


Когато ни трябва по-специална техника е добре предварително да проучим доколко е качествена и дали може да се разчита, че би ни свършила работата, която искаме. Като например устройство за GSM подслушване. Ето няколко от най-често задаваните въпроси от клиенти за устройство за GSM подслушване през мобилната мрежа и с гласов контрол.

  1. Колко време може да издържи батерията на устройството при включена гласова активация? - Устройството не издава никакви звуци, нито при позвъняване, нито при SMS. Времето за работа зависи от това, колко често ще е в режим на слушане. Ако е тихо около него може да издържи 2-3 дни в режим на очакване.
  2. Може ли устройството за GSM подслушване да бъде винаги на зарядното устройство, за да пести ток и дали мога да го използвам дълго време по този начин? – Да, можете да го оставите така и няма никакъв проблем да се използва.
  3. Има ли възможност това устройство да работи, когато е включено в зарядното и дали може със същото това зарядно да се зарежда скрита камера? – Устройството работи, включено в своето зарядно, но нямате възможност да зареждате друго освен това устройство за GSM подслушване с неговото зарядно. Буксите на всяко едно устройство са различни.
  4. Изпращах два пъти смс, за да деактивирам гласовата активация, но все още звъни. Как да го изключа? - Преди да изпратите SMS го оставете на тихо място, изчакайте десетина минути и тогава го изпратете.
  5. Може ли да го използвам със сим карта на чужд мобилен оператор? - Няма ограничения. Можете да ползвате с различни оператори.

Comments (0)

Публикуване на коментар