GSM подслушване – основни въпроси

Етикети: , ,


Има няколко въпроса, отговорите, на които всеки трябва да знае, ако иска да борави с едно портативно устройство за GSM подслушване. Предлагаме ви кратък списък на най-често задаваните въпроси, с цел да ви помогнем да се ориентирате.

1. Таксуват ли се изпращаните смс-и до устройството, както и GSM подслушването от мобилния оператор? -  Да, таксуват се, по тарифния план на вашия мобилен оператор.
2. Колко време може да издържи батерията на устройството при положение, че гласовата активация е включена? – Ако е тихо около него, има вероятност батерията да издържи в режим на готовност до 2-3 дни.
3. Самото устройство за GSM подслушване издава ли някакви звуци, светлини или индикации, че работи? -  Устройството не издава никакви звуци, нито при позвъняване, нито при SMS.
4. Може ли да бъде оставено постоянно на своето зарядно устройство, за да не се налага постоянно да се зарежда? – Да, може.
5. След два пъти изпращане на деактивиращ смс, устройството пак не работи. - Преди да изпратите SMS го оставете на тихо място, изчакайте десетина минути и тогава го изпратете.

Comment (1)

Този коментар бе премахнат от автора.

Публикуване на коментар