GSM подслушване помага на всички

Етикети: , ,


Бъдещето на техниката е в малките и практични устройства, които изпълняват няколко функции, които се управляват лесно и удобно. Такива устройства са различните джаджи за gsm подслушване. Всички те са малки и невероятно полезни. Микрофони или пък използващи gsm мрежата за своята дейност, но всяко едно от тях може да ви бъде от голяма полза в процеса на разкриването на различни намерения или пък научаване на истината. Или просто да се убедите, че всичко е наред.

Освен това едно устройство за gsm подслушване посредством мрежата на мобилните оператори, може да бъде и удобно средство за охрана на дома, когато децата са сами у дома.
Когато не искате да вдигате скандал, просто ще трябва да се убедите, че има за какво да се притеснявате, просто си изберете едно от многото видове устройства за gsm подслушване и сложете в специалния слот за целта една сим карта, която да е активна, но не използвате в момента.

След това от друг телефон, вашият или стационарен, наберете номера на сим картата и ще получите точно всяка дума в реално време, казана от мястото, което е подслушвано.

Comments (0)

Публикуване на коментар