GSM подслушване с AGPS функция – основни положения

Етикети:

Едно качествено и много добро устройство, с AGPS функция, за GSM подслушване, която позволява да установите нечие местоположение и да чуете какво се случва там.

Ето какво съдържа то и как може да работите с неговите основни функции:

1 – Микрофон, 2 – Порт за USB кабел, 3 – Микрофон, 4 – SOS копче, 5 – Отвор за поставяне на връв, 6 – капак за сим картата.

 Промяна на езика: Имате възможност да въведете два оперативни езика, на това устройство за GSM подслушване и установяане на местоположението, на които да работите с менютата и да получавате съобщения – Китайски и Английски. LAG1 изпратено като смс сменя езика на Китайски и съответно LAG2 – на Английски.

 Употреба:  Това устройство използва мобилната мрежа и изпраща инструкции чрез смс на предпочитан телефон. За да работи трябва да се постави активна сим карта, която обаче не използвате в момента в устройството за GSM подслушване. 

 Включване: Поставете сим картата в специалния отвор за целта, в дясно, като при правилно поставена карта, синият индикатор ще започне да премигне един път. Това означава, че вашият тракер е включен. След трикратно примигване на светлината, значи че устройството е успяло да се свърже с мобилната мрежа и може да работите с него.

 Функция спешни повиквания номера:  Това устройство позволява да се въведат до пет номера за спешни случаи, които номера при активиране на SOS функцията получават съобщение или възможност да слушат от разстояние.

Comments (0)

Публикуване на коментар