GSM подслушване с приемник и предавател

Етикети:

Комплект, който извършва качествено подслушване в дом, през телефон и gsm подслушване. Върши чудесна работа на всеки, който желае да научи истината или иска да извърши запис на всеки разговор с клиенти и др.

Със своя супер чувствителен микрофон, устройството може да запише всеки разговор лице в лице или пък да действа един вид като средство за, gsm подслушване тъй като ще запише и телефонен разговор или поне това, което казва човекът, намиращ се в подслушваното помещение. 

Устройството играе ролята и на приемник-предавател. Не на последното място е високочувствителния приемник с вграден високоговорител и възможност за включване на слушалки и външен аудио рекордер.

Работи на фиксирана честота в UHF обхвата. Предавателя работи с вградена презареждаема батерия, която има време за работа от около 15 часа. Приемникът работи с две AAA батерии които му позволяват до 24 часа работа. Разстоянието на което може да се използва е около 1000 м при пряка видимост или 300 - 400 м при наличие на прегради.

Comments (0)

Публикуване на коментар