GSM подслушване с подслушвател с вграден тракер и вибрация

Етикети: , , ,

Практично средство за GSM подслушване, но и за засичане на точното местоположение на даден субект, който искате да проследите къде точно се намира по една или друга причина. Направете наблюдението повече от елементарно с това средство, което ще ви помогне да бъдете винаги една крачка пред останалите и да не ви изненадат със своите планове.

С този вид устройство за GSM подслушване ви се дава възможност да слушате всички водени разговори около него, както и да получавате сигнал под формата на СМС или дори позвъняване, когато се активират вибрационния или звуковия датчик и да получавате информация за местоположението на подслушвателя.

Чрез изпращане на SMS към картата, поставена в подслушвателя можете да включвате и изключвате сензорите му. Ако е активиран гласовия контрол устройството ще Ви позвъни или ще изпрати SMS когато звука около него надвиши 65 dB.

С активирането на вибрационния датчик можете да го превърнете в мини алармена система за Вашия автомобил. То ще Ви информира с позвъняване или SMS веднага щом се запали двигателя. Устройството може да се ползва и за проследяване. С помощта на клетките на мобилния оператор определя местоположението си и Ви изпраща линк на мобилния телефон.

Comments (0)

Публикуване на коментар