Практичен уред за GSM подслушване с гласов контрол

Етикети: , , , ,

Това е един чудесен продукт за GSM подслушване, който ви дава възможност да чуете всичко, което ви интересува веднага и да предприемете нужните действия. Всичко, което ви трябва да направите, след като закупите уреда е да го поставите на ключово място. С негова помощ вие имате достъп до следните функции:

- устройство с гласова активация с изключително малки размери; -вграден микрофон с регулируема чувствителност; -филтриране на входящите повиквания (само определени телефони могат да се свързват); -контрол чрез SMS-и на функциите на устройството; -ще получавате обаждане или съобщение при активиране на датчик; -лесно за работа http://spy.bg/podslushvatelni-ustroistva/ устройство-поставяте картата и вече можете да го ползвате; -с вградения стерео жак можете да го използвате като средство за тайна комуникация - включете към него примка и микрослушалка; -вградена акумулаторна батерия 550 mAh, която позволява около 2 часа време за разговор или 2-3 дни в режим на очакване.

Всичко това идва при вас с този уред за GSM подслушване, който е на съвсем достъпна цена и с достъпен начин за манипулация.

Comments (0)

Публикуване на коментар