Лесен софтуер за GSM подслушване

Етикети: ,


Ако се опитвате да намерите някакво скрито устройство за GSM подслушване, то тази статия вероятно е точно за вас. Ще ви дадем няколко кратки насоки за това с какво може да работите така, че да направите вашето проучване повече от ефикасно.

Първо искам да ви кажа, че да подслушате мобилния на половинката, детето или друг човек, не е никак трудно. Важното е само да имате достъп до телефона му. Нещо, което едва ли би било възможно, ако искате да подслушвате някой непознат или не толкова добре познат човек, като колегата или шефа. Но пък за там си има бръмбари и други шпионски джаджи.

Та говорехме за устройства за GSM подслушване. Първо трябва да си изясните какво точно устройство ще ви трябва. Тъй като има и физически подслушватели, и виртуални във вид на софтуер, ще трябва да прецените плюсове и минуси. Като се замислите обаче със софтуера не могат да се сравняват нито един от многото бръмбари или други подслушватели. Така че ви препоръчвам изобщо да не си помисляте за този вид устройства, защото едно, че може да не разберете за какво си говори човекът, който подслушвате, и второ могат много бързо да ви разкрият. А когато поставите софтуер за GSM подслушване, никой даже няма и да заподозре, защото тези нещица са практически непроследими. Освен това те имат и много други функции освен превръщането на микрофона в предавател и позволяващ ви да слушате от всеки телефон – било то стационарен или мобилен.

Някои такива софтуерни решения, а вярвам че в бъдеще ще бъдат и всички, разполагат и с възможността да ви изпратят точни координати на човекът, в когото е хакнатият телефон. Така че се получава нещо като GSM/GPS софтуер, който ви казва къде в момента се намира вашият човек.

Освен това ще можете да проучите всичките съобщения, получени от него, на неговия телефон, както и да прегледате адресния или телефонния указател – нещо удобно и практично за непослушни деца, а… и възрастни.
Имате и възможност дори да следите няколко телефона по едно и също време, но за това ще трябва да платите малко повечко.

И след като сте закупили софтуера ще трябва да следвате стъпка по стъпка указанията в упътването или пък да поддържате връзка с екипа по поддръжката, докато се справите с инсталацията, ако не се чувствате твърде уверени. А след това…стойте и слушайте!

Comments (0)

Публикуване на коментар