Надеждни шпионски джаджи за gsm подслушване и защита на дома

Етикети: ,


В следващите редове, кратко и сбито, ви предлагаме да се запознаете с най-надеждните шпионски устройства, които може да ползвате да защитите дома си или пък да направите ваше разследване, като например gsm подслушване.

Скрити камери: Скритите камери са малки записващи устройства, които успешно записват аудио-видео файлове, и които най-важното са инсталирани в ежедневни вещи или пък са във вид на малки черни кутии, които по нищо не личат да са камери. За дома или офиса скрита камера във вид на аларма за пушек или лампичка, ще свършат чудесна работа. Тъй като записват и аудио, те могат да се ползват и за подслушване, е не за gsm подслушване, но все пак може да чуете и нечий разговор, освен да ги видите.

Заглушители: Съвсем естествено е, след като вие сте се сдобили с устройства за защита, то и престъпниците да разчитат на техниката, за да ви окрадат пък. Ето защо може да им противостоите, като ползвате заглушители, които работят на всички съществуващи радио честоти и така заглушават устройства, като мобилни телефони, Wi-Fi, радио и др., които биха помогнали на крадците да ви проследят до дома или да подслушат, ако например близък човек ви е инсталирал софтуер за gsm подслушване и така се надява да разбере кога няма да сте у дома, например.

Камери за нощно виждане: Тези устройства за видеонаблюдение използват инфрачервени светлини, за да направят нужните фотографии или да заснемат видео, като за целта нямат нужда от много или почти никаква светлина, за разлика от обикновените камери.

Comments (0)

Публикуване на коментар