Бръмбар за подслушване на телефонна линия + приемник

Етикети: ,


За да подслушате телефонната линия на някой, трябва първо да имате достъп до телефона му. Така че в непозната къща няма да стане. Ето защо, ако например искате да подслушате собствени си телефон, може просто да прекъснете единия кабел на телефонната линия, включвате един малък подслушвател за стационарен телефон и вече имате възможност да слушате всички разговори, водени по стационарния телефон. Няма да имате нужда от никакви батерии, тъй като самото устройство се захранва директно от телефонната линия. А това позволява безкрайно дълга работа и подслушване на разговори.  

Със специалния приемник в обхвата 400 MHz можете да зададете точната честота, така че да получите максимално чист звук. Честотата е фиксирана, предварително зададена и е изписана върху устройството.

Благодарение на голямата сила на излъчване имате възможност да подслушвате на разстояние до 200 м дори и при наличието на прегради. Приемника работи с презареждаема литиево-йонна батерия от 7.2V. Има предварително зададени 30 канала за бърза настройка, както и финна настройка със стъпка 50 kHz.

Comments (0)

Публикуване на коментар