GSM подслушване с мини подслушвател

Етикети: , ,


Това е един много малък бръмбар за GSM подслушване с много функции, които може да са ви от изключително голяма помощ при вашето разследване. Имате възможност да го ползвате като стандартен GSM подслушвател - набирате номера на поставената в него SIM карта и слушате. Можете чрез изпращане на SMS да активирате и спирате гласова функция - той Ви набира, когато около него се появи някакъв шум.

А може и да го ползвате като обикновен мобилен телефон. Бръмбара за GSM подслушване има и два бутона, които можете да настроите да избират по един мобилен телефон. След избиране на номера можете да водите нормален телефонен разговор. Освен това има и SOS бутон, който може да ползвате да изпратите бърз смс към избран номер при нужда. Текстът на смс-а е HELP и звъни на зададените два номера. Тези функции превръщат този подслушвател в надеждна връзка, контрол и защита за вашите деца или възрастни роднини.

Макар да е така малък, този бръмбар за GSM подслушване притежава над 48 часа време за изчакване и над 1 час време за разговор.

Comments (0)

Публикуване на коментар