Лесно gsm подслушване

Етикети: , ,


Може ли да се направи ефективно gsm подслушване без да се налага да вземаме телефона на човека, който искаме да шпионираме и който ни притеснява от скоро със своето държание? Всъщност има едно нещо, по-скоро софтуер, който може да се инсталира на телефона, който искаме да слушаме. Този софтуер може да се закупи от всеки шпионски магазин също като останалите устройства в него за gsm подслушване и др.

Той дава възможност на всеки, който го е инсталирал на даден телефон да слуша всеки разговор, който в момента се провежда на него, да чете получените съобщения, а някои дори позволяват да ровите и в телефонният указател на човека, за да видите, ако чак толкова ви интересува какво си записва той и с кого говори. Сега, това е малко спорно доколко е правилно от морална гледна точка. 

Преди всичко, ако си намерите този софтуер и сте решили да го използвате за gsm подслушване, се запитайте дали на вас би ви било приятно някой да ви рови в телефона без ваше знание, да слуша личните ви разговори и да ви ограничава личната свобода? Все пак всеки има право на това, не сте ли съгласни? И ако прави нещо, което на вас не ви харесва, освен ако не сте обвързани с три деца, 10 години брак и обща къща, не е длъжен да ви казва.

Разбира се от друга страна стои въпроса и с честността. Нещата по принцип са много сложни, а човек понякога така се привързва, че не се усеща, кога любовта му е станала деспотично, задушаващо чувство, нямащо нищо общо с първоначалните пеперудени трепети.

Comments (0)

Публикуване на коментар