GSM подслушване през мобилната мрежа – въпроси за устройството

Етикети: ,

За да бъдете винаги известени за нещата, които се случват в дома ви или на някое специално за вас място, може би имате нужда от устройство за GSM подслушване. Такива вече с високо качество и на достъпни цени може да откриете във всеки един магазин за шпионска техника. Ето и няколко основни въпроса, които вероятно биха ви заинтересували като собственик на такова устройство.

1. Има ли вероятност това устройство за GSM подслушване да се включва само, например, когато го сложа да се зарежда? – По принцип няма такава възможност, освен ако устройството няма гласова активация, която вие да задействате без да разберете предварително. В този случай трябва да го оставите на тихо място и изпратете SMS с четири нули - 0000.

2. Има ли възможност чрез безплатна услуга към мобилен оператор да активирам устройството? - Активира се чрез SMS. Дали са безплатни или не зависи от тарифния Ви план и нямат значение за устройството.

3. Какво би се случило, ако на номера, на който се активира това устройство за GSM подслушване позвъни някой друг преди мен? - Всеки, който набере номера на картата ще може да слуша.

4. Провеждам разговор с устройството (примерен), няколко минути-затварям и след малко време номерът ми звъни, т.е. устройството ми се обажда на номера от който съм звънял. Как може да бъде отстранен? - Трябва да деактивирате гласовия контрол с SMS с текст 1111.

5. Таксуват ли се тези смс-и и подслушването? - Да, по тарифния план на мобилния Ви оператор.

Comments (0)

Публикуване на коментар