GSM подслушване на една ръка разстояние

Етикети: , ,

Да се направи днес подслушване и то GSM подслушване не е нещо сложно, което изисква максимум средства и техническа грамотност. Днес можем да намерим всякакви средства за шпионаж на достъпни цени за всеки и буквално на една ръка разстояние.

Или по-точно на един клик. GSM подслушване може да се направи с подходящ софтуер, който се инсталира на мобилния телефон. Лошото е, че ако въпросният човек не ви е така близък, може и да нямате възможност да поставите приложението.

Но ако става въпрос за половинката или някоя приятелка, в която се съмнявате, това не е толкова трудно. Единственото неудобство тук е от факта, че първо в страната все още цените на този вид приложения са твърде високи и второ, ако не си намерите качествено такова, може сериозно да повредите телефона на човека, който сте решили да подслушвате.

Ако попаднете на мента, шанса да изтриете всички данни на подслушвания от телефона, е много голям. Затова трябва да бъдете внимателни, ако решите да се спрете на този вид GSM подслушване. Иначе съвсем спокойно може да си поставите едно устройство в дадено помещение, за да чуете какво се случва там. Пак се използва мрежата на мобилните оператори, но за разлика от софтуера тук нямате монтиране в самият телефон, а просто поставяне в дадена стая.

Comments (0)

Публикуване на коментар