GSM подслушвател в обикновена батерия

Етикети: , ,

За добро или лошо техниката и по-точно мобилните телефони, са дълбоко навлезли в нашият живот. Поради тази причина едва ли някой може да си представи живота си без мобилния телефон.

И точно тук е ножът с две остриета, защото както за връзка, мобилният телефон може да бъде използван и за далеч не толкова благоприятни неща. Като GSM подслушване например.

Представяме ви един GSM подслушвател, който прилича досуш на батерия на мобилен телефон, и който по никакъв начин няма да събуди нечие подозрение, но пък е чудесен в слушането и предаването на нечий разговор. То използва GSM мрежата на мобилните оператори.

Поставете СИМ карта в "батерията" (за да се събере в подслушвателя трябва да изрежете края на СИМ картата), наберете номера и можете да послушвате всичко, което се говори около устройството. 

 Въпроси:
1. Мога ли да правя записи с него? - Не, този GSM подслушвател само “слуша”, т.е. Предава в реално време всеки разговор.

2. Колко време би издържала батерията в режим на работа? - В режим на работа може да издържи 1-2 часа, а в режим на изчакване 3-4 дни.

3. Може ли да се замести истинска батерия за телефона с това устройство? - Не, това е само подслушвател и нищо друго.

Comments (0)

Публикуване на коментар