GSM подслушване с устройство с AGPS функция

Етикети: , , , ,

Това е невероятно устройство, което освен GSM подслушване, е възможно да прави и GPS проследяване. Чудесен начин да комбинирате двете действия. Заради своя вграден вибрационен датчик и гласовата активация, устройството за GSM подслушване и проследяване през GPS мрежата е чудесен начин да се упражнява охранителна дейност в реално време на дома или работното място.

Вашият дом, месторабота или имущество, са в пълна безопасност по този начин. Освен това подслушвателят разполага и с програмируем SOS бутон, който може да набира предварително зададен номер и така може да се използва и като паник бутон, а със слушалките от комплекта можете да го ползвате като мобилен телефон.

 Когато искате да използвате устройството като тракер и необходимо да изпратите команда като SMS и ще получите на мобилния си телефон линк с точното местоположение, отбелязано в Google Maps. Когато батерията "падне" до 10% от капацитета си ще получите SMS с предупреждение. Също така подслушвателя може да Ви информира за силата на сигнала на мобилния оператор и текущите си настройки.

Comments (0)

Публикуване на коментар