Многофункционален цифров аудио рекордер за подслушване

Етикети: , ,

Този многофункционален аудиорекордер притежава много функции, които могат да помогнат при процеса на запис и дори подслушване.

1.    Запис с натискане само на едно копче.
2.    Три записващи режима:
-    LP - дълъг запис, за неопределено време, който прави файл в .act формат
-    SP е запис с добро качество и гласово активиран запис, които записват файлове във .wav формат
-    HP е висококачествен запис, който се записва в .mp3 формат
3.    Функция за прослушване на направения запис.
4.    Възможност за включване директно в USB порта на компютър или лаптоп, без необходимост от допълнителен USB кабел.
5.    Запис на телефонни разговори.
6.    Запис през външен микрофон.
7.    Автоматична функция за продължаване на запис.
8.    Опция за промяна на времето за запис.
9.    Работи като музикален плейър.
10.    Сигнализация за намаляло захранване /батерия/.
11.    Вграден говорител.
12.    Възможност да се използва като USB флаш памет.
13.    Радио.
14.    A-B повторения.
15.    Вградена литиево-йонна батерия.

За да работи правилно това устройство за запис и подслушване, трябва да имате няколко предписания предвид, и да ги изпълнявате, за да се радвате дълго време на устройството:
1.    Ако не ползвате аудиорекордера го изключете от ключа on/off, като го постави в положение off.
2.    Когато сигнализацията за захранването се покаже на екрана, устройството трябва да се зареди.
3.    Прочетете инструкциите за употреба внимателно преди да започнете да работите с устройството. Пазете от влага и дръжте далеч от открит огън или отоплителни уреди.
4.    Когато използвате аудиорекордера не го тръскайте силно, старайте се да избягвате изпускане на земята. Не натискайте LCD екрана, в противен случай може да повредите покритието му и нарушите неговата работа.

Вкл./изкл. на рекордера
За да можете да правите качествени записи, трябва да включите устройството. Това става посредством специалният ключ ON/OFF, който трябва да се постави на ON. След пет секунди дисплея ще светне, което е знак, че устройството е включено. След това натиснете и задръжте за няколко секунди бутона, който е обозначен със знака за следващ запис. Вашият рекордер вече е включен и може да правите записи – тайни или не.

Изключване – За да изключите вашият цифров аудиорекордер след като сте записали нужната ви информация с него, натиснете и задръжте за няколко секунди същият бутон, докато на дисплея се изпише OFF. Рекордера е изключен.

Имате невероятното удобство да стартирате запис с този цифров аудиорекордер само с натискането на едно копче. Нещо, което е много удобно при подслушване и правене на таен запис. За целта трябва само да натиснете бутона REC. На дисплея трябва да се изпише REC. Това означава, че рекордера е в SP режим. Светлинният индикатор започва да мига. Записа е започнал. Когато искате да спрете записа, просто натиснете отново бутона REC.

Регулиране на гласовата активация на устройството -  Според това в каква среда се намирате вие може да регулирате гласовата активация на рекордера. Това става, като след като сте включили в SP режим, натиснете бутона REC, за да започне записа, после натискате отново REC бутона, за да спрете записа и започвате да си избирате стойност на гласовата активация с   и   бутоните. Според нуждите си, имате възможност да избирате измежду стойности от 0 до 4. След като сте избрали нужната ви стойност, отново натиснете бутона REC, за да стартирате отново записа. По подразбиране стойността, която се задава от устройството е 0. Това значи, че няма никакъв звук. И в този случай на дисплея започва да мига надписа VOS. Ако няма зададен звук, рекордера няма да се стартира сам. Ще си стои на пауза. При зададена стойност за звук, той автоматично се включва и започва да записва.

Comments (0)

Публикуване на коментар