Бръмбар за GSM подслушване на телефонна линия + приемник

Етикети: , ,

Това е едно невероятно устройство, което може да ползвате не за GSM подслушване. Когато искате да използвате комплекта, трябва само да прекъснете единия кабел на телефонната линия, да включите устройството и вече ще можете да слушате всеки един разговор, провеждащ се на телефона, на който е инсталиран подслушвателя.

Това устройство няма нужда от батерия, защото получава директно захранването си от телефонната линия, и макар да не може да се ползва за GSM подслушване, е идеалното средство да разберете много тайни за вас или ваши близки.

Специалния приемник на този подслушвател за стационарна линия, а не за GSM подслушване, е в обхвата 400 MHz, а вие имате и възможност да зададете точната честота, така че да получите максимално чист звук. Честотата е фиксирана, предварително зададена и е изписана върху устройството.

Голямата сила на излъчване дава възможност за подслушване на сигнала до 200 м дори и при наличието на прегради. Приемника работи с презареждаема литиево-йонна батерия от 7.2V. Има предварително зададени 30 канала за бърза настройка, както и финна настройка със стъпка 50 kHz.

Comments (0)

Публикуване на коментар