Инструкции при работа с устройства за GSM подслушване и през стени

Етикети: , ,

Представяме ви един високочестотен подслушвател, който обаче не може да се ползва за gsm подслушване. Неговата основна функция е да се слуша през стени, изработени от всякакъв материал, какво се случва или говори в другата стая.

Този вид подслушвател разполага с метален приемник, метална слушалка, улавяйки всеки звук и усилвайки максимално звука, долавящ се през стени. Захранването му идва от презареждаема литиево-йонна батерия. Има и уникална радио функция, която лесно се настройва.

За да използвате устройството първо ще трябва да поставите жака на слушалката в отвора, предназначен за нея, жака на сондата в отвора за нея /MIC/ и започнете да въртите ключа ON/OFF, за да включите устройството. Запомнете, че с това устройство не се прави gsm подслушване на ничий телефон, слуша се само през стени. Когато светлинният индикатор светне, вече може да работите с него, той е включен. Нагласете качеството на звука, пак с ключа ON/OFF, според вашите желания и допрете предната част на сондата до стената, зад която искате да чуете какво се случва. За да чувате ясно звука на разговора от другата страна, както е опряна сондата в стената, започнете да въртите потенциометъра A,B, C, D, за да настроите честотата, на която ще се чува най-ясно. Ако искате да запишете това, което чувате в момента, трябва да включите в отвора за запис /REC/ аудио кабел за запис, който ще намерите в комплекта.

Характеристики:
Работен ампераж: 10 mA
Вид батерия: 3.7 V, литиево-йонна презареждаема
Продължителност подслушване с едно зареждане: 100 часа
Четири радио честоти на подслушване: А /1200 Hz/, В /800 Hz/, C /200 Hz/, D / отделно подслушвателно устройство/
Чувствителност на сондата: до 70 децибела
Максимална възможност за усилване на звука: 20 000 пъти над нормалното
Проницаемост материали: цемент,  стомана, дърво, желязо, стъкло и перциглас
Възможности за слушане и предаване на звук: чрез слушалки директно слушане, възможност за аудио запис, радио предаване.

Комплекта включва следните:
Подслушвател, антена, зарядно, сонда за подслушване, отделно устройство за запис, слушалки и инструкция за използване.

Comments (0)

Публикуване на коментар